Inschrijven en voorwaarden Fivelstadtocht 2020


Inschrijven voor Fivelstadtocht 2020 kan uitsluitend via de online ticketshop met gelijktijdige betaling via Ideal (of overig bij buitenlandse inschrijving). Meerdere inschrijvingen per bestelling is mogelijk, wel wordt per deelnemer de individuele gegevens vastgelegd.
Na de betaling ontvangt u één of meerdere ticket(s) via het opgegeven e-mail adres, per ticket wordt deze bij de start en finish gescand door de organisatie en dient u te laten zien tijdens Fivelstadtocht 2020.

Inschrijven op de dag zelf is niet mogelijk.

Het inschrijfgeld voor Fivelstadtocht 2020 bedraagt € 7,50, dit is inclusief 1 kop koffie/thee bij de start.

Lees de Voorwaarden voor deelname.

Inschrijven is mogelijk van 1 februari 2020 tot en met 11 september 2020 22.00 uur (inschrijving sluit eerder wanneer het maximaal aantal deelnemers van 800 is bereikt).

Tevens is er de unieke gelegenheid om een fijn Fivelstadtocht wandelshirt te bemachtigen met beperkte oplage en uniek design.
In dit shirt wil je gezien worden en geeft bovendien een warme herinnering aan jullie wandelinspanningen van de afgelopen maar ook toekomstige Fivelstadtocht editie(s).

Het prachtig blauwe Fivelstadtocht polo shirt met haar authentiek logo (diameter 10 cm) is in een heren/dames model en is beschikbaar in de volgende maten: S - M - L - XL en XXL
Het poloshirt is gemaakt van 100% katoen en de kleur is BA306 royal blue.
De prijs van dit unieke shirt is slechts € 7,50

Na het bestellen van een shirt ontvangt u een voucher welke u op de dag van de Fivelstadtocht op het startbureau kunt inwisselen voor een poloshirt.