Inschrijven en voorwaarden Fivelstadtocht 2023


Inschrijven voor Fivelstadtocht 2023 kan uitsluitend via de online ticketshop met gelijktijdige betaling via Ideal (of overig bij buitenlandse inschrijving). Meerdere inschrijvingen (maximaal 10) per bestelling is mogelijk, wel wordt per deelnemer de individuele gegevens vastgelegd.
Na de betaling ontvangt u één of meerdere ticket(s) via het opgegeven e-mail adres, per ticket wordt deze bij de start en finish gescand door de organisatie en dient u te laten zien tijdens Fivelstadtocht 2023.

Inschrijven op de dag zelf is niet mogelijk !!

Het inschrijfgeld voor de wintereditie Fivelstadtocht 2023 bedraagt € 7,50.

Lees de Voorwaarden voor deelname.

Inschrijven is mogelijk van 1 februari 2023 tot en met 8 september 2023 17.00 uur (inschrijving sluit eerder wanneer het maximaal aantal deelnemers is bereikt).

*Belangrijke mededeling m.b.t. inschrijven.
Gezien de situatie rondom de Corona pandemie en een gelijkmatiger spreiding van wandelaars dient u bij inschrijving te kiezen uit een verplichte starttijd. Per genoemde starttijd kunnen dan een aantal wandelaars vertrekken opdat een onderlinge 1,5 meter afstand en gelijkmatige spreiding van wandelaars gewaarborgd blijft.
U dient op de gekozen starttijd te vertrekken vanaf het startbureau en afwijken hiervan is niet toegestaan in verband met Corona en een gelijkmatige spreiding van de wandelaars.

In verband met de Corona pandemie kunnen bovenstaande voorwaarden ten alle tijde gewijzigd worden door maatregelen welke door de diverse overheden en instanties worden getroffen.
Houd daarom de website en onze nieuwsbrief Fivelnais in de gaten !

Tevens is er de unieke gelegenheid om een fijn Fivelstadtocht wandelshirt te bemachtigen met beperkte oplage en uniek design.
In dit poloshirt wil je gezien worden en geeft bovendien een warme herinnering aan jullie wandelinspanningen van de afgelopen maar ook toekomstige Fivelstadtocht editie(s).

Het prachtig blauwe Fivelstadtocht poloshirt met haar authentiek logo (diameter 10 cm) is in een heren/dames model en is beschikbaar in de volgende maten: S - M - L - XL en XXL
Het poloshirt is gemaakt van 100% katoen en de kleur is BA306 royal blue.
De prijs van dit unieke shirt is slechts € 5,00 (Zolang de voorraad strekt !!)

Na het bestellen van een Fivelstadtocht poloshirt ontvangt u een voucher welke u op de dag van de Fivelstadtocht op het startbureau kunt inwisselen voor een poloshirt.